Wij zijn dag en nacht bereikbaar(0495) 54 38 15

Over ons

In 1994 hebben Jac en Tonny van Gansewinkel het uitvaartbedrijf (voorheen Ratax) onder de naam: Uitvaartverzorging van Gansewinkel voortgezet. Vanaf april 2007 is dochter Marie-Louise actief gaan meewerken in het familiebedrijf. Op 1 maart 2011 heeft zij het bedrijf van haar ouders overgenomen. Met dezelfde toewijding welke zij van huis uit heeft meegekregen heeft zij de intentie om een uitvaart op een zo persoonlijk mogelijke manier te verzorgen.

Marie-Louise Jacobs-van Gansewinkel RU

Het Huys van Troost, Begijnenhofstraat 36

In 2022 heeftUitvaartverzorging Van Gansewinkel een stap gezet in hun dienstverlening. Hun Uitvaartcentrum Weert (wél 40 jaar) gelegen aan de Boerhaavestraat 28 werd gesloten en afgebroken. Een nieuwe plek werd gevonden, wel 50 meter aan de overzijde, de voormalige Huisartsenpost werd omgedoopt tot Het Huys van Troost.

Vanuit deze mooie, uniek en goed bereikbare locatie kunnen nabestaanden goed worden begeleidt. Het Huys van Troost is voor iedereen toegankelijk. Ook wanneer nabestaanden een collega-ondernemer de uitvaart laten uitvoeren kan Het Huys van Troost gebruikt worden als rouwcentrum en/of t.b.v. een afscheid in besloten kring. (maximaal 20 personen)

De faciliteiten in Het Huys van Troost t.b.v. afscheid zijn gelijk aan een crematorium. Er kan muziek naar keuze worden gespeeld, er kan gekeken worden naar foto's. Ook kan men herinneringen ophalen aan de overledene. Catering behoort ook tot de mogelijkheden.