Wij zijn dag en nacht bereikbaar(0495) 54 38 15

Welkom

Ik heet u van harte welkom op onze website. Ons doel is zo veel mogelijk vragen te beantwoorden die er zijn. Mochten er nog vragen zijn mag u altijd contact met ons opnemen. Telefonisch; 0495-543815 of per mail info@uitvaart-vangansewinkel.nl

Mijn naam is Marie-Louise van Gansewinkel.

---------------------------------------------

Gedenkwinkel Memento aan jou

In onze gedenkwinkel heeft u de gelegenheid om geheel vrijblijvend te bekijken wat de mogelijkheden zijn t.a.v de asbestemming. Ook zijn er andere gedenkobjecten te verkrijgen. Een impressie van onze collectie vind u op onze webshop; www.mementoaanjou.nl

Onze winkel is gevestigd aan de Begijnenhofstraat 36, we zijn geopend woensdag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur een 16.00 uur. Wenst u buiten deze tijden te willen komen maak dan een afspraak. U kunt ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken op 06.12.76.78.47 of via
e-mail info@mementoaanjou.nl

---------------------------------------------

Verhuisd naar een nieuwe locatie!!

Recentelijk is Uitvaartcentrum Weert, Boerhaavestraat 28, niet meer in gebruik. Wegens de bouwplannen van het SJG Weert waren wij genoodzaakt een nieuwe plek te vinden voor de families die wij mogen bijstaan bij het organiseren van een uitvaart. In goed overleg met het SJG Weert hebben wij deze plek gevonden, hemelsbreed 50 meter van de oude locatie.

Wij zijn vanaf heden gevestigd op de Begijnenhofstraat 36 in Weert. Dit is het vroegere Groene Kruis gebouw en tot enkele jaren geleden was hier de Huisartsenpost Weert gevestigd. Vanaf nu zal dit prachtige karakteristieke gebouw de naam "Het Huys van Troost" dragen. 

Begijnenhofstraat 36

Wil je meer lezen over deze bijzondere locatie en de mogelijkheden? Klik dan hier.

---------------------------------------------

Een overlijden melden

Is er iemand overleden in uw omgeving en wilt u graag gebruik maken van onze dienstverlening?

Neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 0495-543815. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, 365 dagen per jaar.

---------------------------------------------

Herinneringspagina

Op onze site bieden wij de mogelijkheid om een condoleanceregister te plaatsen.

Een plaats waar mensen de mogelijkheid hebben hun medeleven te betuigen. Ook biedt dit register de mogelijkheid om eventueel foto's te delen met de nabestaanden.

Dit alles vindt plaats in een beveiligde omgeving is dus niet toegankelijk voor derden.

Let op; heeft u een apple-apparaat en gebruikt u safari als browser dan kunt u problemen ondervinden op onze herinneringspagina. Probeer de pagina te vernieuwen of gebruik een andere browser zodat u alsnog een persoonlijk bericht kunt plaatsen voor de familie. 

--------------------------------------------