Wij zijn dag en nacht bereikbaar(0495) 54 38 15

Het Huys van Troost

Een nieuwe locatie. Een pand met uitstraling en karakter. 

Wij zijn supertrots dat wij vanaf heden op deze mooie nieuwe plek onze vleugels verder uit kunnen en mogen slaan. Na meer dan 40 jaar hebben wij afscheid moeten nemen van Uitvaartcentrum Weert, Boerhaavestraat 28. Een plaats waar veel mensen ook afscheid hebben moeten nemen van hun dierbare overledene. 

Vanaf heden is de nieuwe plaats, Het Huys van Troost geworden. 

Het Huys van Troost biedt ruimte aan verschillende invullingen. 

Als eerste is het een plaats waar nabestaanden de mogelijkheid hebben om afscheid te nemen van hun dierbare overledene. Het Huys biedt een afscheidskamer aan waar men in een serene omgeving samen kan zijn met diegene die zij zullen moeten laten gaan. Deze momenten zijn altijd op afspraak.

Niet iedereen heeft er behoefte aan om persoonlijk afscheid van iemand te nemen die overleden is. Het Huys biedt ook de gelegenheid om in een aparte ruimte samen te zijn waar een kopje koffie, thee of water kan worden gedronken. In deze zelfde ruimte is ook het ook mogelijk om een kleine afscheidsdienst te laten plaatsvinden tot een maximum van 20-25 personen. 
Er is een grote bank en de ruimte kan verder ingericht worden met losse stoelen.

Ontvangstruimte-1      

Het Huys van Troost is toegankelijk voor iedereen. Dat wil zeggen ook dat wanneer de keuze op een andere uitvaartondernemer valt er gebruik kan worden gemaakt van onze faciliteiten. Uw uitvaartverzorger kan u hier ook meer over vertellen. 

Naast een plek van afscheid nemen is ook Memento aan jou Gedenkwinkel gevestigd in het Huys van Troost. Na een periode van bijna 6 jaar in de Hoogstraat is er nu ruimte in Het Huys van Troost. Groot voordeel is de parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het Huys. Men hoeft niet meer ver te lopen na een lange rit in de auto en ook de parkeermeter hoeft bij ons niet gevuld te worden.

De winkel is geopend woensdag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden en de deur is open. 

Voorbespreken in het Huys van Troost
Steeds vaker zien we dat mensen over de dood nadenken. Vaak komt dit door een ervaring in de nabij omgeving. Heden ten dage is het niet vreemd dat wensen vooraf worden vastgelegd. Er hoeft geen urgentie te zijn om te praten over je wensen. Wij bieden de mogelijkheid om dit te doen in een omgeving waar u vrij bent om vragen te stellen en wensen uit te spreken.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op via 0495-543815 of stuur ons een mail via info@uitvaart-vangansewinkel.nl