Wij zijn dag en nacht bereikbaar(0495) 54 38 15

Vingerafdrukhanger

Draag altijd een aandenken...

Wat is mooier dan het altijd bij je dragen van een aandenken aan je geliefde, je kind of je ouder(s), je broer of zus, je beste vriend of vriendin.

Dit is mogelijk met de vingerafdrukhanger.

Met een speciale wassoort wordt er een afdruk gemaakt. De vingerafdrukhanger wordt vervaardigd volgens de "verloren was methode",  deze afdruk wordt in edelmetaal gegoten en daarna tot sieraad gesmeed, na het maken van de eerste hanger is het model weg.  De achterzijde van de hanger biedt plaats voor een persoonlijke gravure.

De hanger kan standaard gemaakt worden van 14 karaat geelgoud of 1e gehalte zilver. Bij uitzondering is het ook mogelijk de hanger te maken in 18 karaat geelgoud of 14 karaat witgoud. De vingerafdrukhanger wordt voorzien van officieel goud- of zilvermerk en meesterteken van de goudsmid die haar vervaardigd heeft.

Het is te adviseren om een matrijs te maken van de vingerafdruk, hiermee kunnen dan meerdere hangers worden vervaardigd. De kosten voor het maken van een matrijs bedragen 66 euro.
Vanaf een bestelling van 7 hangers wordt de matrijs gratis geleverd.  Inmiddels zijn er enkele variaties gekomen op de traditionele ronde vingerafdrukhanger. 

Op deze pagina kunt u de mogelijkheden bekijken. Wanneer u interesse heeft in de vingerafdrukhanger kunt u contact met ons opnemen via 0495-543815 of via info@uitvaart-vangansewinkel.nl

Hier ziet u de verschillende mogelijkheden, klik op de afbeelding om deze te vergroten.    


€ 126,-
Klein rond zilver

€ 624,-
Groot rond goud 3pt diamant

€ 506,-
Vingerafdruk ster geelgoud

€ 209,-
Vingerafdruk klaver zilver

€ 376,-
Vingerafdruk hart geelgoud

€ 390,-
Vingerafdruk kruisje witgoud

€ 165,-
Vingerafdruk vierkant zilver

€ 514,-
Vingerafdruk vlinder witgoud

€ 1140,-
Manchetknopen klein witgoud

€ 606,-
Oorknopjes geelgoud

€ 296,-
Afdruk in nieuwe ring zilver

va € 157,-
Hanger en hangoog zilver
met eigen ring
 

Indien uw interesse voor dit mooie gedenksieraad is gewekt, neemt u dan gerust contact met ons op.