Wij zijn dag en nacht bereikbaar(0495) 54 38 15

NanoSecret

Wij mogen met trots melden dat wij exclusief dealer zijn geworden in Weert e.o. van een prachtig nieuw gedenkartikel. Het product is ontwikkeld door een juwelier met meer dan 30 jaar ervaring uit Duitsland. Al vele jaren zijn er gedenkartikelen voor mensen waar asresten in kunnen of in worden verwerkt. Nu is er NanoSecret. Een prachtig, modern sieraad. Bij dit sieraad zie je helemaal niet dat het een gedenksieraad is of dat er as-resten in verwerkt zijn. Wat het sieraad nog specialer maakt is dat wanneer de as in het sieraad zit het absoluut niet meer geopend kan worden. Het sieraad is als het ware "verzegeld". Er zijn  veel verschillende uitvoeringen en wij kunnen ze natuurlijk niet allemaal op onze website laten zien. We hebben wel een kleine selectie voor u gemaakt.

 

Dit sieraad kost, ongeacht de kleur € 208,- (excl.collier) indien gewenst kunt aanwezig bij het vullen van het sieraad.

De collectie is natuurlijk groter dan u op de eerste foto's ziet, hieronder ziet u nog een impressie van de andere mogelijkheden.

 

€ 380,-
Cocoon Gelbgold

€ 184,-
Comma Silber

Vanaf € 188,-
Lampignon

Vanaf € 626,-
Fingertip

In de onderstaande afbeelding ziet u de achterzijde van dit uniek en speciaal sieraad.

 
 

Indien u interesse voor dit mooie gedenksieraad is gewekt, neemt u dan gerust contact met ons op en kom de sieraden een keer bij ons bekijken.