Wij zijn dag en nacht bereikbaar(0495) 54 38 15

Emotionbeads

Wat zijn Emotionbeads?

Emotionbeads zijn met de hand gemaakte  glazen kralen waarin de as of andere emotioneel geladen artikelen van een dierbare is verwerkt. De verwerking gebeurd in een atelier en wordt met discretie behandeld.

Emotionbeads worden vervaardigd middels een speciale brander en hoogwaardig Murano glas .Er wordt gebruik gemaakt van diverse decoratiemiddelen om de Emotiebeads hun schitterende uiterlijk te geven.
 
De Emotionbeads passen op vrijwel ieder verkrijgbaar bedelsysteem, bijvoorbeeld Trollbeads, Pandora, Tedora, Charlot Design mits de doorsnede niet groter is dan 5mm.
 
Er is slechts een theelepeltje fijne as nodig om de blijvende herinnering te creëren. De crematie as wordt tussen twee laagjes glas ingesmolten wat prachtige luchtbelvorming  als resultaat geeft. De crematie  as kan zichtbaar of onzichtbaar verwerkt worden.  

Mocht de kraal onverhoopt vallen dan kan de crematie as er niet uit, deze zit namelijk veilig tussen twee lagen glas opgesloten.

De afwerking

Emotionbeads worden na vervaardiging in een speciale oven getemperd om de spanning die ontstaan is door verhitting van het glas eruit te krijgen. Nadat de kraal afgekoeld is wordt deze voorzien van sterling zilveren buis.

 

Voor verdere vragen en de correcte prijs van de emotionbeads vragen wij u om contact met ons op te nemen.