Wij zijn dag en nacht bereikbaar

0495-543815
random imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom image

Wat nu?

Heeft u op dit moment te maken met een overlijden? Neemt u dan contact met ons op dan kunnen wij u bijstaan in de zaken die direct geregeld dienen te worden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 0495-543815. 

Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijk zorgproject "Het BeterBoek " voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het St.Jans Gasthuis in Weert. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het St.Jans Gasthuis in Weert "Het BeterBoek " van Bureau M├ęteau uitgereikt!
 
      

Welkom

Wij willen u welkom heten op onze vernieuwde website. Wij hopen dat de site veel vragen beantwoord, mocht dit niet het geval zijn kunt u contact met ons opnemen door uw gegevens in te voeren aan de rechterzijde van deze pagina.

Wenstaart wedstrijd 

Ben jij tussen de 6 en de 12 jaar? Ken je iemand die je een taart toewenst?  Lijkt het je leuk om met Naomi Winters van IkHouVanTaart je zelf ontworpen Wenstaart te maken?


Teken, plak of schilder dan jouw perfecte Wenstaart en schrijf een stukje over wie je de taart toewenst en waarom, en stuur deze op naar:

Wenstaartwedstrijd
Uitvaartverzorging van Gansewinkel
Groenewoudlaan 4
6004 VE Weert

Voor meer info: klik hier!


 
 

Condoleance

Uitvaartverzorging van Gansewinkel biedt u als familie, vrienden of kennissen de mogelijkheid om online een condoleancebericht te plaatsen. 

Don van den Nosterum

:
* verplicht veld
:
* verplicht veld
:
* verplicht veld
:
Ontwerp door Castabo - Groen gehost & gerealiseerd met DICO  © 2006-2014 DigiBit